Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за свещи на 155 8 клапана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключ за свещи на 155 8 клапана

Тия дни се борих с тоя оригиналния дето е и ми е малко зор, на един цилиндър направо не мога да ги отвия, а и е неудобен да натисна с него(не че там тряя да се натиска много). Обаче не мога да ги развия докрай. Дайте предложения за читав такъв ключ или марка дето правят добър такъв инструмент.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

вземи си вложка за гедоре и проблемът ти се решава
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...
        е там съм виждал тези дето ако напънеш и се троши - с подвижното рамо....
        одеве пробвах на един колега от бмв3-ка ключа - дълъг и удобен със подвижна ос горе за захват - нямаше проблем да си развия която и да е свещ сега ще го карам да ми намери такъв същия

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан
            няма лошо важното е да върши работа. на мен днес ми дойде ключа от бмв и с него е супер удобно - дълбок и тънък - баш като за мястото дето са свещите!

А да попитам друго - като махна свещта там в каналчето към цилиндъра има сламки, клечки и боклуци натрупани с годините, успели да минат през процепа на капака горе. Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра
              Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.
                кооооооооооооооолко мнооооооо ак ккккъл у този малък човек
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                X