Тия дни се борих с тоя оригиналния дето е и ми е малко зор, на един цилиндър направо не мога да ги отвия, а и е неудобен да натисна с него(не че там тряя да се натиска много). Обаче не мога да ги развия докрай. Дайте предложения за читав такъв ключ или марка дето правят добър такъв инструмент.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ за свещи на 155 8 клапана
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеАз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...
одеве пробвах на един колега от бмв3-ка ключа - дълъг и удобен със подвижна ос горе за захват - нямаше проблем да си развия която и да е свещсега ще го карам да ми намери такъв същия
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМи аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапани с него е супер удобно - дълбок и тънък - баш като за мястото дето са свещите!
А да попитам друго - като махна свещта там в каналчето към цилиндъра има сламки, клечки и боклуци натрупани с годините, успели да минат през процепа на капака горе. Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъраsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеДухни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment